Etika i usklađenost

Poslovna etika i usklađenost neki su od najvećih izazova s kojima se danas suočavaju tvrtke i organizacije. Nedostatak integriteta i organizacijske kulture često za sobom povlače novčane milijunske kazne, gubitak imidža, reputacije i kupaca te prestanak poslovanja.

ISO 19600 / ISO 37001

Certificirani smo Lead Auditori za Sustav upravljanja za suzbijanje podmićivanja (ISO 37001) te za Sustav upravljanja usklađenošću (ISO 19600).

Organizacije pripremamo za certifikaciju ili certificiramo u suradnji s domaćim i inozemnim certifikacijskim kućama.

AKADEMIJA POSLOVNE ETIKE I USKLAĐENOSTI (APEU)

rujan – studeni 2020.

APEU je modularni program usavršavanja koji pokriva ključna područja struke te osigurava temeljnu izobrazbu od strane predavača s dokazanim iskustvom. Stečena znanja moguće je brzo i efikasno primijeniti u svakodnevnom poslovanju organizacije.

3. Međunarodni virtualni kongres “Croatia East Europe Ethics and Compliance 2020”

26. i 27. listopada 2020.

Organizatori smo najvećeg, ove godine virtualnog, kongresa u području poslovne etike i usklađenosti u ovom dijelu Europe. Anti-korupcija, pranje novca, zaštita zviždača, spolno uznemiravanje, organizacijska kultura, etički programi i rizici neke su od tema …

Pilot program poboljšanja etičkog upravljanja u lokalnoj samoupravi

Program realiziramo u suradnji sa Vijećem Europe, a odgovor je na identificiranu potrebu provedbe preventivnih mehanizama koji uključuju implementaciju načela transparentnosti i odgovornosti u radu i upravljanju u lokalnoj samoupravi.

Rješenja za zaštitu prijavitelja nepravilnosti

Kako bismo zadovoljili njihove specifične potrebe u području zaštite prijavitelja nepravilnosti (tzv. zviždača), u suradnji s našim globalnim partnerima, klijentima osiguravamo rješenja za prijavu nepravilnosti i internu komunikaciju.

Izgradnja programa etike i usklađenosti

Temeljem analize rizika ili organizacijske kulture pomažemo izgradnji i jačanju učinkovitih programa etike i usklađenosti.

Neki korisnici naših usluga etike i usklađenosti

"Sve pohvale za inicijativu i organizaciju CEEEC kongresa. "

PHARMA SWISS

"Svaka čast! Vrlo profesionalno odrađen CEEEC kongres i na svjetskoj razini."

NOVARTIS

"Iskazujem sve pohvale za organizaciju CEEEC kongresa, učesnike i predavače."

ŽELEZNICE SRBIJE

Kontaktirajte nas

Za detaljniju ponudu vezanu uz etiku i usklađenost, molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca, mailom ili telefonom.

info@ravecon.hr

+385 1 5806 307

+385 1 5806 308

Bjelovarska ulica 38a , 10360 Sesvete / Zagreb

Radno vrijeme / pon-pet 7:30 - 15:30 / subotom ne radimo