Etika i usklađenost

Poslovna etika i usklađenost neki su od najvećih izazova s kojima se danas suočavaju tvrtke i organizacije. Nedostatak integriteta i organizacijske kulture često za sobom povlače novčane milijunske kazne, gubitak imidža, reputacije i kupaca te prestanak poslovanja.

Rješenja za zaštitu prijavitelja nepravilnosti

Kako bismo zadovoljili njihove specifične potrebe u području zaštite prijavitelja nepravilnosti (tzv. zviždača), u suradnji s našim globalnim partnerima, klijentima osiguravamo rješenja za prijavu nepravilnosti i internu komunikaciju.

 

AKADEMIJA POSLOVNE ETIKE I USKLAĐENOSTI 

(svibanj – lipanj 2021.)

Sveobuhvatni program usavršavanja koji osigurava temeljnu izobrazbu u sferi poslovne etike, usklađenosti i povezanih područja. Stečena znanja moguće je brzo i efikasno primijeniti u poslovanju organizacije.

 

Besplatna on-line konferencija “Put do EU Direktive o zaštiti prijavitelja nepravilnosti” 

25. ožujka 2021.

Pozivamo vas na besplatno sudjelovanje na konferenciji “Put do Direktive o zaštiti prijavitelja nepravilnosti” i obveze koja proizlazi iz Direktive o zaštiti osoba koje prijavljuju povrede prava Unije.

Pilot program poboljšanja etičkog upravljanja u lokalnoj samoupravi (2019/2020)

Program je realiziran u suradnji sa Vijećem Europe, a odgovor je na identificiranu potrebu provedbe preventivnih mehanizama te načela transparentnosti i odgovornosti u radu i upravljanju u lokalnoj samoupravi.

ISO 19600 / ISO 37001

Certificirani smo Lead Auditori za Sustav upravljanja za suzbijanje podmićivanja (ISO 37001) te za Sustav upravljanja usklađenošću (ISO 19600).

Organizacije pripremamo za certifikaciju ili certificiramo u suradnji s domaćim i inozemnim certifikacijskim kućama.

Seminar za trgovačka društva u vlasništvu JLP(R)S

15. travnja 2021.

U svrhu provedbe Vladine odluke i usvojenog Antikorupcijskog programa za trgovačka društva u većinskom vlasništvu JLP(R)S, organiziramo on-line seminar za izradu Akcijskog plana za trgovačka društva u većinskom vlasništvu JLP(R)S. 

Neki korisnici naših usluga etike i usklađenosti

"Sve pohvale za inicijativu i organizaciju CEEEC kongresa. "

PHARMA SWISS

"Svaka čast! Vrlo profesionalno odrađen CEEEC kongres i na svjetskoj razini."

NOVARTIS

"Iskazujem sve pohvale za organizaciju CEEEC kongresa, učesnike i predavače."

ŽELEZNICE SRBIJE

Kontaktirajte nas

Za detaljniju ponudu vezanu uz etiku i usklađenost, molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca, mailom ili telefonom.

info@ravecon.hr

+385 1 5806 307

+385 1 5806 308

Bjelovarska ulica 38a , 10360 Sesvete / Zagreb

Radno vrijeme / pon-pet 7:30 - 15:30 / subotom ne radimo