Etika i usklađenost

Poslovna etika i usklađenost neki su od najvećih izazova s kojima se danas suočavaju tvrtke i organizacije. Nedostatak integriteta i organizacijske kulture često za sobom povlače novčane milijunske kazne, gubitak imidža, reputacije i kupaca te prestanak poslovanja.

Rješenja za zaštitu prijavitelja nepravilnosti

Kako bismo zadovoljili njihove specifične potrebe u području zaštite prijavitelja nepravilnosti (zviždača), organizacijama osiguravamo rješenja za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti te ostale preduvjete za uspješnu integraciju sustava unutarnjeg prijavljivanja u svakodnevno poslovanje.

“European Compliance and Ethics Conference 2021” (ECEC 2021)

06. i 07. listopada 2021.

Pozivamo vas na besplatno sudjelovanje na konferenciji “European Complaince and Ethics Conference 2021” koja okuplja tisuće stručnjaka za usklađenost i etiku iz cijele Europe, a čiji smo organizacijski partner.

EDUKACIJA / AKADEMIJA POSLOVNE ETIKE I USKLAĐENOSTI 

(listopad – studeni 2021.)

Sveobuhvatni četverodnevni program usavršavanja koji osigurava temeljnu izobrazbu u sferi poslovne etike, usklađenosti i povezanih područja. Stečena znanja moguće je brzo i efikasno primijeniti u poslovanju organizacije.

 

EDUKACIJA / ZA POVJERLJIVE OSOBE I ZAMJENIKE POVJERLJIVIH OSOBA

Edukacije su dizajnirane kako bi olakšale poslodavcima, budućim povjerljivim osobama i njihovim zamjenicima u postupku prijave i rješavanja nepravilnosti prema Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti poznat kao „Zakon o zviždačima“.

Neki korisnici naših usluga etike i usklađenosti

“Sve pohvale za inicijativu i organizaciju CEEEC kongresa. “

PHARMA SWISS

“Svaka čast! Vrlo profesionalno odrađen CEEEC kongres i na svjetskoj razini.”

NOVARTIS

“Iskazujem sve pohvale za organizaciju CEEEC kongresa, učesnike i predavače.”

ŽELEZNICE SRBIJE

Kontaktirajte nas

Za detaljniju ponudu vezanu uz etiku i usklađenost, molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca, mailom ili telefonom.

info@ravecon.hr

+385 1 5806 307

+385 1 5806 308

Bjelovarska ulica 38a , 10360 Sesvete / Zagreb

Radno vrijeme / pon-pet 7:30 - 15:30 / subotom ne radimo